Workshops

OPGELET: Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe website. Om dubbele boekingen te voorkomen kunnen workshops enkel nog via de nieuwe website gedaan worden. Neem een kijkje op www.artclaysilver.be .

***

Wil je zelf creatief aan de slag? Dan kan je bij mij terecht voor een ruim aanbod aan workshops. We werken in kleine groepen om de kwaliteit van de workshops te garanderen. Er is geen voorkennis nodig, tenzij anders vermeld.

De workshops vinden plaats in mijn atelier. Er wordt steeds een hapje en een drankje voorzien.

Je kan je online inschrijven. Je ontvangt de betalingsgegevens via mail. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het cursusgeld. 

Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een betalende volwassene. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen aansluiten bij de workshops zonder begeleiding.

Heb je een speciaal verzoek, wil je een techniek aanleren die niet op deze website staat, wil je een vrijgezellendag, verjaardagsfeestje of bedrijfsfeest organiseren? Dat kan ook allemaal. Je kan me vrijblijvend contacteren om de mogelijkheden te bespreken.

Je kan ook bij jou thuis een workshop organiseren. Stel zelf een groepje vriendinnen samen en ik kom bij jou thuis de workshop geven. De prijs hangt dan af van hoeveel personen er zullen deelnemen. Zal de workshop doorgaan binnen een straal van 10 km rond Temse, dan reken ik geen verplaatsingskosten aan. Vanaf een afstand van meer dan 10 km, bedragen de verplaatsingskosten 40 eurocent per km.

Wil je om een bepaalde reden achteraf je inschrijving annuleren, dan kan je enkel je cursus geld terugkrijgen indien jij of ik iemand anders kan vinden om jouw plaats in te nemen. Indien er te weinig inschrijvingen zijn, wordt de workshop geannuleerd en kan je deelnemen op een andere datum.
  


Aanbod