Art Clay Academy

OPGELET: Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe website. Om dubbele boekingen te voorkomen kunnen workshops enkel nog via de nieuwe website gedaan worden. Neem een kijkje op www.artclaysilver.be .

***

Ben jij ook zo enthousiast over het werken met Art Clay Silver? Wil je je bekwamen in de technieken en lijkt het je leuk om je enthousiasme en kennis over te dragen aan anderen middels workshops en cursussen? Dan is de opleiding tot Art Clay Silver instructeur wellicht iets voor jou!

Het opleidingssysteem van Art Clay World bestaat uit niveau I en niveau II. Elk niveau bestaat uit 3 lesdagen.

Tijdens de opleidingen worden diverse sieraden gemaakt. Alle projecten behandelen een andere techniek. De technieken zijn zo op elkaar afgestemd dat je na voltooiing van opleiding I en II alle gebruikelijke technieken beheerst. De opleiding wordt gegeven in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht.

Los daarvan kan je ook supplementsopleidingen volgen.

Als instructeur krijg je korting op de aankoop van zilverklei, gereedschappen en andere materialen:
- 15% na niveau 1
- 25% na niveau 2
- 30% na het behalen van je higher diploma

Het higher diploma kan je behalen door middel van 3 examenstukken te maken. Hiervoor wordt geen extra opleiding gegeven. De technieken die in de examenopdrachten zitten zijn de technieken die je geleerd hebt in niveau I en II.

Reeds na het behalen het niveau I diploma wordt je opgenomen in het instructeursnetwerk. Je krijgt dan nieuwsbrieven speciaal voor instructeurs, toegang tot instructeursdagen en je mag dan het Art Clay logo voeren.


Aanbod